Mozgalmas hetünk volt

Eseménydús héten van túl az ESMTK Sárkányhajó csapata. A hét első felében megtartottuk a szokásos edzéseinket: Hétfőn este a versenyző csapat, kedden délután hattól pedig a szabadidős csoportunk merítette a lapátját vízbe. 

Ismét jó hangulatban telt a szabadidős edzésünk és végre az időjárás is a lehető legoptimálisabb volt. Nagy örömmel tölt el minket, hogy a szabadidős csapatunkban immár hetek óta visszajáró sporttársak mellett rendszerint felbukkan néhány új érdeklődő is. A keddi edzésen Szilvi diktálta a tempót, miközben fel, s alá közlekedett a hajóban, hogy segítsen az evezési technika javításában. 

Az összes képet itt találjátok.

Szerdán, – munkaszüneti nap lévén – részt vettünk az immár hagyományosnak tekinthető Vass István Masters Kajak-Kenu és Römi évadnyitó versenyen. Ez az év egyetlen megmérettetése, ahol 4000 méteres távon mérhetik össze a tudásukat – na meg a kitartásukat a csapatok. 

Az elődöntőben elért második helyről érkeztünk a döntőbe, ahol a Römi flotillája után (három hajó is indult színeikben), negyedikként értünk célba, megelőzve ezzel a többi riválist.

További képek az eseményről az MKKSZ facebook oldalán érhetőek el, illetve Csabi is kattintgatott (köszi!) , ezeket a képeket itt nézegethetitek.